Veelgestelde vragen

Kunnen er aan boord presentaties gegeven worden?

Tijdens de vaart is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot televisiescherm en een geluidsinstallatie met microfoon.

Met hoeveel personen kunnen we maximaal mee?

Zout Water Avontuur is er voor groepen van 10 tot 70 personen. Een lekker en leerzaam uitje voor o.a. vriendengroepen, sportclubs en bedrijven.

Moeten we zelf voor hengels en aas zorgen?

Nee, Zout Water Avontuur verzorgt vishengels en aas. Behalve een goed humeur (en misschien warme kleding en een telefoon) hoef je niets mee te nemen!

Kan onze voorkeursrondvaart altijd doorgaan?

Nee, hiervoor zijn we afhankelijk van de windkracht en de windrichting, het getij en de stroming. Optie 1 en 2, Walvisstaart en Domburgse Rassen, zijn allebei windgevoelig. Gelukkig wordt er altijd dicht onder de kust gevaren, waardoor we niet te maken hebben met de golven zoals die op open zee zijn. Bij twijfel kan optie 3 altijd doorgaan. De beslissing wordt voor de afvaart gemaakt.

Is eten en drinken inbegrepen?

Bij het concept zout water avontuur hoort natuurlijk ‘vis uit ’t vuistje’. Daarnaast worden jullie ’s ochtends ontvangen met koffie en thee en scheepsbeschuit. Tijdens de vaart is er koffie, thee en frisdrank beschikbaar en voor de lunch is er soep van de dag en 2 broodjes per persoon. Het is niet toegestaan om zelf alcoholische dranken mee te nemen. Wat er in de bar / kombuis geschonken wordt is gereguleerd.

De schipper schenkt een rondje Schipperbitter bij de eerst gevangen vis, op zijn kosten!

Als er niks of weinig gevangen wordt, kunnen de workshops 2 en 3 dan doorgaan ?

Er is geen vangstgarantie. Je bent altijd afhankelijk van de natuur. Maar er word altijd wel iets gevangen! Is de vangst wat minder dan zullen we ervoor zorgen dat workshop 3 ruimschoots kan doorgaan.

Reserveren?

info@zoutwateravontuur.nl

Ligplaats “Maatje” Faelweg 5, 4354 RB Vrouwenpolder